Menu

10bet

10bet ny logga
Bonus

50% upp till 1000kr

Översikt
 • Lanseringsår: 2003
 • Produktutbud: Sports Betting, Casino
 • Licens: Malta samt UK
 • Plattform: SBTech
 • Insättning via: VISA, MasterCard, Entropay, Ecopayz, Neteller, Skrill Moneybookers, Paysafecard, Trustly, Banköverföring
 • Uttag via: VISA, MasterCard, Neteller, Skrill Moneybookers, Banköverföring
Spela nu

10bet recension

10Bet är inte ett alltför bekant namn bland svenska oddslirare, men har klara ambitioner på att ta över tronen i Sverige som en av dom bästa bettingsidorna. Med en aggressiv expansionsplan har man etablerat sig som en större aktör internationellt med användare från över 100 länder. Hur väl kommer man att lyckas i Svedala?

Trots deras relativt skygga tillvaro bland svenska spelare grundades spelbolaget redan 2003. Sedan dess har man ständigt vart i utveckling för att kunna ge sina spelare en bra och minnesvärd upplevelse.

Hemsidan fick nyligen en rejäl putsning av fasaden, vilket var ett nödvändigt ont då mobile produkten framförallt var birstande. Nu går allt smidigt och snabbt och med SBTech som plattform erbjuder man sina spelare ett enormt utbud vilket är kanske 10Bet främsta säljpunkt. Framtiden ser ljus ut för 10Bet och vi ser att potentialen finns där för att etablera sig som en av dom bättre bettingbolagen på marknaden.

10bet bonus

Vill du testa på 10Bet kan vi glädjande nog erbjuda dig en exklusiv insättningsbonus som är dubbelt så slagkraftig som deras ordinarie. Eller vad sägs om 50% bonus upp till 1000kr.

Villkor och regler för 10bet betting bonus

 • Bonusen måste omsättas 8x till odds 1.80 eller högre före uttag kan begäras
 • Bonusen måste omsättas inom 90 dagar

För en djupdykning i 10bet betting bonus och dess regler och villkor kan du gå in på kampanjsidan.

Så här hämtar du din bonus

 1. Klicka på länken ovan som går till 10Bet exklusiva insättningsbonus.
 2. Gör valfri insats upp till 1000kr och mata in bonuskoden FD200.
 3.  Spela med din bonus.

Kampanjer & erbjudanden

Det som slår oss varje gång vi använder oss utav 10bet tjänster är att man har mycket likheter med 888 som vi också recenserat närmare. Det är utan tvekan ett bolag som likt 888 vet vad dom gör. Det är pang på med kampanjer och bonusar även här så vi törs säga att målgruppen är seriösa spelare. Mer konkret är det hit du kommer och bettar ifall du är ute efter ett stort utbud, höga insatser och givande kampanjer.

Temat för siten går i blått vilket signalerar trygghet. Gränssnittet är mer traditionellt än snyggt och modernt a la Bet365. Man har lagt tonvikten på att presentera sitt breda utbud och även gjort det lätt för spelarna att hitta kampanjer. Mer stående kampanjer är gratisspel eller förhöjda odds på utvalda matcher. Mot den svenska publiken ligger tonvikten på mer internationell fotboll än den svagare Allsvenskan. Precis som Bethard använder man sig av plattformen SBTech.

Mer konkret innebär det ett enorm utbud med över 55 sporter, 60 000 events varav + 20 000 är live events i månaden. Även här finner du cash-out för dig som bettar på live betting. Styrkan ligger helt klart i utbudet. Vi ställer oss dock frågande till bristen på lokala kampanjer. Då huvudkontoret är i Tel Aviv tror vi att man saknar den lokala förankringen till Sverige samt Skandinavien som marknad. I direkt jämförelse med Bethard ser vi att 10bet hade mått bra av att förvalta svenska spelares lokala behov. Annars är den här biten inget annat än världsklass.

Utbud, odds och livebetting

Det vi snabbt kan konstatera är att 10bet i nuvarande skede inte kommer att ta hem priset som bästa streaming sidan. Trots att man har SBTech bakom sig är livestreaming inte möjligt för svenska spelare. Som tröst finns som tidigare nämnt ett enormt stort utbud av livebetting. Vi uppskattar även presentationen av hur liveodds presenteras då det är en tydlig sektion på deras sida.

Som spelare kan du välja mellan att få en översikt, eventöversikt eller Asiatisk vy. En annan fantastisk funktion som vi vill lyfta fram är att man som spelare inte bara kan använda cash out, utan kan även välja att ta en viss andel av vinsten och bibehålla resten på ens satsning.

Sammanfattnings vis anser vi att 10bet håller en väldigt hög nivå både när det gäller utbudet, bra odds (framförallt fotboll) och funktioner såsom cash out. Man tillåter höga insater och besvärar inte heller kunderna med att ta avgifter vid utbetalningar. Kort och gott är det här ett bettingbolag vars produkt har spelarna i åtanke.

Kundtjänst och VIP

Oavsett tid och dag på året finns kundtjänsten hos spelbolaget redo att besvara eventuella frågor. För spelare i Sverige nås supporten på +46-844-685-037. Vill man dra iväg e-post så ska adressen Csd@support.10bet.com användas. Givetvis finns även live chat på svenska tillgänglig vilket vi anser vara det bästa valet.

Stort plus är att man har en välutvecklad sektion med frågor och svar som går in på djupet kring alla betting regler som gäller med utförliga beskrivningar. Till det negativa är att man likt sidor som inte är ”svenska” inte låter dig se alltför uppenbart var kundjänsten kan kontaktas.

Vi kan bara tänka oss att det finns ett VIP-program för dedikerade spelare. Bolaget har trots allt funnits sedan 2013. Däremot har vi inte lyckats hitta någon som helst information om det på deras hemsida. Då vi förespråkar sunt spel är vi av uppfattningen att ett spelbolag bör tydligt förmedla villkoren som gäller för detta. Annars ser det ut som att man baserat sitt VIP-program på dom spelarna som förlorar mest pengar.

Slutord om 10bet

Vi ser 10bet som en kandidat till att bli en av dom bästa bettingsidorna på den svenska marknaden. Bolaget har en del växtkramp, men vi ser att man jobbar kontinuerligt med att göra sin produkt från väldigt bra till världklass. Än är 10bet inte där, men vi tror att framtiden är väldigt ljus för dom. För stunden får dom en stark trea i betyg.

Fördelar / Nackdelar
 • Enorm brett utbud - bland dom bästa i klassen
 • Generös välkomstbonus till nya spelare
 • Kvicka på att lägga ut nya odds
 • Cash out funktion
 • Saknar synligt VIP-program
 • Erbjuder ej live streaming
 • Många klagomål på nätet som berör otydliga bonus villkor och avstängda konton
 • Lågt maxtak för att vara ett erkänt betting bolag
10bet ny logga

50% upp till 1000kr