Menu

Bästa livebetting sidan med streaming

I jakten på att kora dom bästa betting sidorna vet vi mycket väl hur avgörande det är att spelbolaget inte bara erbjuder ett stort utbud av  livebetting med generösa liveodds. Bettingbolagen bör dessutom utmärka sig med goda möjligheter för att streama sport. Då det finns en klar brist på bettingsidor som erbjuder live streaming är det helt klart en konkurrensfördel som sticker ut. Att enbart erbjuda odds på livebetting räcker inte till då det är en hygienfaktor för att ens få kalla sig för spelbolag. Denna sektion kommer främst fokusera på livebetting.

Inledningsvis tänker vi kort beröra vad det innebär att betta live för dig som är nybörjare. Våra mer erfarna läsare kan istället bläddra ner för att se vilka bettingsidor som vi anser vara bäst inom den här vertikalen. Vill du läsa mer om vilka olika streaming möjligheter det finns för att streama fotboll, basket, hockey etc har vi berört ämnet djupare i andra delar av sidan.

 

Bästa livebetting sidan just nu

Inte med att vi rankar Bet365 som en av dom bästa bettingsidorn där ute. Dom är dessutom ljusår föra majoriteten av alla spelbolag när det kommer till just livebetting. Det är ett unikt bolag i den bemärkelsen att dom är en världens största spelbolag. Där tar likheterna dock slut med många jättar såsom Betsson, Mr Green och andra börsbolag. Styrkan hos Bet365 är att man är ett privatägt bolag som fortfarande drivs av samma familj. Detta tror vi har möjliggjort att man kunnat ha full fokus på att erbjuda sina spelare en så bra produkt som möjligt. bästa livebetting sidan bet365

Man var tidigt ute med livebetting och man har i skrivande stund världens största spelutbud för dig som Tvill livespela. I spelarkretser är Bet365 den bästa och enda livebetting sidan du bör spela på.

Det gigantiska urvalet som sträcker sig till över 140 000 events per år erbjuder dig alltifrån dom största sporterna på dom bästa ligorna till möjligheten att lira på någon obskyr division 2 match ifall du känner för det. Tusentals och åter tusentals timmar väntar på dig om du blir kund här.

Spela och streama

Vidare är det värt att nämna att utbudet är enbart en faktor som är värd att beakta. Oddsen på matcherna är dessutom bland dom bästa på marknaden när det kommer till liveodds. Bet365 har även visat prov på hög innovation när det kommer till live streaming av sina matcher. Man stremar enligt egen utsago över 100 000 events från hela världen. En tjänst som blir helt gratis för dig så fort du öppnar ett konto och gör din första insättning.

För den som vill streama fotboll inkluderar utbudet bland annat La Liga, Bundesliga, Serie A samt Ligue 1. Vill du följa Zlatan i MLS får det också lika bra. Däremot har man i skrivande stund inte rättigheterna till att visa live streaming från Allsvenskan eller Premier Leauge. Förutom fotboll kan du strema första klassens tennis, basket, handboll, hockey eller cricket för den delen. Detta och mycket mer tillkommer utan kostnad till dig som kund.

Ser vi till kvalitén på sändningarna är den oftast av hög kvalité. Glöm otaliga stunder då du försökt strema en fotbollsmatch via en skum rysk sida. Här får du bra bild och ljud utan minsta bekymmer. Viktigt att veta är att man inte kan se matchen på full skärm utan i mindre storlek. Du kan zooma rutan, men mer än så går dessvärre inte. Anledningen är tror vi att bet365 vill försäkra sig om att riktiga spelare kan studera matchen samtidigt dom har en bra översikt över aktuella odds.

Sammanfattningsvis hade vi gärna även här inkluderat mer bettingsidor från listan, men Bet365 är så överlägna på den här vertikalen att vi inte kan annan att rekommendera dig som läsare att öppna upp konto hos dom. Bättre betyg kan vi ej ge till spelbolaget som är den klart bästa livebetting sidan.

bet365

100% up to 1500$ with free spins

Morbi ac venenatis urna. Ut consectetur venenatis purus a aliquam. Vivamus porta libero ut sapien pulvinar, a pulvinar nisl.