Menu

Campeonbet recension

campeonbet bettingsida
Bonus

100% upp till 1500 kr

Översikt
 • Lanseringsår: 2017
 • Produktutbud: Sport och Casino
 • Licens: Curacao
 • Plattform: Betconstruct
 • Insättning via:: Bank transfer, MasterCard, Visa, Maestro, Hipay, Skrill, Neteller, Paysafecard, Entropay, EcoPayz, NeoSurf, Giropay, iDeal, Sofort, Flexepin, MuchBetter
 • Uttag via:: Bank transfer, MasterCard, Visa, Maestro, Hipay, Skrill, Neteller, Entropay, EcoPayz, NeoSurf, Giropay, iDeal, Sofort, Flexepin, MuchBetter
 • :
Spela nu

Recension av Campeonbet

Campeonbet tillhör absolut inte skaran av svenska bettingsidor. Här har vi en bettingsida vars största fokus legat på Sydamerika. För dig som letar efter ett nytt mer exotiskt alternativ kan Campeonbet vara en spännande utmanare. Läs vår recension och se vad vi tycker.campeonbet recension

Campeonbet är en relativt ny oddssida som trädde in på marknaden först 2017. Bland oss svenskar som bettar på nätet är bettingsidan minst sagt en ovanlig spelsida. Med ett huvudkontor i Kiev samt en licens Curacao var vi initialt motvilliga. Vi blev övertygade av några av våra läsare som dock funnit ett högt värde hos Campeonbet så vi kände att en recension var på plats. 


Campeonbet oddsbonus

Campeonbet oddsbonus skiljer sig från mängden. Här får du 100% upp till 1500kr.  Likt spelsidan är bonusen trevlig, transparent och enkel att ta del av. Vi vet sedan innan dock att det yttre är inte det som avgör vad som är en bra bettingsida Därför bör du se över alla regler och villkor innan dess att du tar del av Campeonbet oddsbonus.

Villkor och regler för Campeonbet oddsbonus

 • Bonusen måste omsättas 10x till odds 1.9 eller högre före uttag kan begäras
 • Du måste omsätta oddsbonusen inom 30 dagar

Vid en första anblick kan bonusen med dess höga matchningbelopp verka attraktivt. Men tittar vi närmare på denna oddsbonusen blir vi mer än besvikna. Kraven är inte bara höga. Dom är orimliga vilket placerar Campeonbet långtifrån dom bästa bettingsidorna.


Kampanjer och erbjudanden

Som ny spelare får man förutom deras höga oddsbonus även en del annat gott som väntar på dig.  Vad sägs om insättningsbonusar dagligen eller varför inte ett lojalitetsprogram som ger ut belöningar till de som är lojala spelare hos bettingsidan.

Man är pigga på att ge ut bonusar till sina spelare vilket gör bettingbolaget till ett alternativ för dig som inte vill lira utan bonus. Vissa erbjudanden skickas ut via mail och sms. Håll därför utkik på dina enheter för att alltid få de senaste kampanjerna tillgängliga för dig.


Utbud och odds hos Campeonbet

Fokus på att erbjuda fotboll

Älskar du att betta på nätet och gillar variation i ditt spelande är Campeonbet ett högintressant alternativ. Sporterna är många och likaså gäller deras utbud. Fokuset är dock på fotboll. Vill du helst betta på världens största sport kommer du inte heller bli besviken över fokuset här.

Campeonbet har sett till att erbjuda dig allt ifrån dom största ligorna till dom mindre kända ligorna från världens alla hörn. Utöver fotboll hittar du alltifrån hockey, handboll, tennis och ishockey till mindre sporter. Campeonbet verkar dock inte ha något större fokus på esport betting.

Liveodds med massa matcher varje dag

Älskar du att lira under matchens gång är Campeonbet ett tillförlitligt alternativ. Du saknar dock cash out och live streaming vilket gör dom till ett högst mediokert alternativ. Sitter man dessutom med ett utbud som är högst ordinärt finns det klart bättre bettingbolag inom liveodds att ta del av.

Att betta live hos Campeon är inte något problem. Varje dag finns det hundratals olika matcher och evenemang att betta live på. Fördelen med live betting är det går att följa matcherna live samtidigt som du placerar ditt spel. Det är mer actionfyllt än vanlig betting och dessutom är marknaderna flera till antalet.

Odds som inte sticker ut

Vill du ha bra odds är en ny bettingsida sällan rätt plats att börja hos (undantag för Coolbet). Campeonbet är inte en svensk bettingsida vilket gör att kampanjerna inte alltid tilltalar den svenska massan. Ser vi till oddsjämförelsen som vi gjort flertalet gånger med Campeonbet och andra aktörer är status följande.

Man är varken bäst på odds, bland dom bästa eller nära att vara bland dom bästa bettingsidorna. Här får du som spelare mellanmjölk serverat direkt från start.


Campeonbet kundtjänst och betalningsmetoder

Kundtjänsten hos Campeonbet  går ej att nå via telefon, fax eller brev. Däremot har man en  Live Chat med öppetider från kl.9 till kl.23. Vill du prata med svenskstalande personal kan du inte lita på att det finns tillgängligt.

Ser vi till  insättningsmetoderna erbjuder man i stort sett alla vanliga metoder. Däremot har man inte snappat upp det faktum att allt fler spelare väljer att betta utan konto som blivit så populärt nu.


Slutord om Campeonbet

Kommer ni ihåg var tidigare recension av Campobet så är känslan att man nästan kunnat skippa någon av dom här varumärkena. För dig som svensk spelare finns det ingen anledning att testa på varken Campobet eller Campeonbet. Såvida du inte vill ha deras oddsbonusar att lira med vilket vi inte heller rekommenderar.

Här har vi en högst ordinär bettingsida som inte fyller något mervärde mer än att du som konsument får ännu ett alternativ att ta del. Det kanske låter hårt, men vårt jobb är att förmedla dom bästa bettingbolagen där ute.

Hos Campeonbet är det inget som sticker ut. Därför kan vi inte heller ge mer än en tvåa i betyg vilket gör Campobet till ett bättre alternativ.


Fördelar / Nackdelar
 • En ny bettingsida för den som vill ta del av en oddsbonus
 • Höga omsättningskrav på oddsbonusen
 • Mediokra odds
 • Mediokert utbud
 • Ingen svensktalande kundtjänst
 • Erbjuder ej livestreaming
 • Curacao licens
campeonbet bettingsida

100% upp till 1500 kr