Fastbet recension

Fastbet – en nygammal lansering

bbs recension fastbet

Här kommer ännu en bettingsida som satsar hårt på att marknadsföra sig som ett alternativ för den som letar efter bettingsidor utan konto. Möjligheten att spela direkt med ditt bank ID kombinerat med en simpel rakt på sak design påminner inte minst..om mycket annat som vi redan sett.  Låt oss titta närmare på vad Fastbet har att erbjuda.

Betta direkt med Bank ID

Glöm en bettingbonus. Här kommer du för att kunna lira snabbt. Fastbet är egentligen en nygammal bettingsida som grundades redan 2016 som en av Bethard Group. Dock bestämde man sig för att lansera om varumärket och rida på betta utan konto vågen.

Och visst går det fort. Sidan andas simpelhet. Att regga sig och spela direkt går på minuten. Likväl betalar dom ut vinsterna fort. Efter att ha testat ta ut flera gånger till Swedbank kan vi konstatera att det oftast tar runt 30 sek – 7 minuter innan dess att din vinst är på ditt konto. Det är utan tvekan ett varumärke som gör skäl för vad dom är.

Utbud och odds hos Fastbet

SB Tech som leverantör

Med SB Tech bakom kan du hitta allt du behöver dagligen. Alla stora som små sporter finns representerade. Likt Bethard och Scandibet hittar både du som ny och även mer erfaren spelare ett utbud som passar allas smaker. Har du lirar hos kusinerna så vet du vad som väntar dig.

Livebetting och blixtnsnabba utbetalningar

Glädjande nog har man en väldigt bra avdelning för dig som uppskattar livebetting. Utbudet, oddsen och möjlighet att följa matcherna gör det till en ren njutning. Just kombinationen av att kunna lira live och samtidigt plocka ut vinsterna fort gör upplevelsen ännu starkare. Det går snabbt att lägga ett bet, men viktigare än så, att få ut pengarna ifall din satsning gick hem.

Ej dygnet runt support

En svag del med Fastbet är att deras kundtjänst har öppet mellan 08:00-01:00 på svenska. Dock är dom där dygnet runt, fast övriga tider ges då på engelska. När vi testade att använda deras livechatt tog det nästan fyra minuter innan dess att vi fick svar vilket är i underkant om man vill vara bland dom bästa bettingsidorna. Utöver chatten nås dom även på e-post.

Slutord om Fastbet

Gillar du konceptet med att kunna regga, betta och få ut pengarna snabbt? Föredrar du Speedybet, Hajper eller någon annan av bettingsidorna som låter dig lira på det här sättet. Ja, då är Fastbet ännu en bettingsida i mängden. Det finns inget som dock utmärker dom. Vi har sett det här innan och lite innovation hade inte skadat.

Därför är och kommer man aldrig att vara bland dom bästa bettingsidorna. För dig som vill ha en mer komplett spelsida att ta del av finns det gott om andra alternativ. Därför ger vi i slutändan Fastbet en svag fyra i betyg. Med SB Tech i ryggen, svensk kundtjänst och blixsnabba utbetalningar är vi säkra på att man kommer att glädja många nya spelare där ute.

Lämna en kommentar