Hajper recension

Är Hajper värt någon hype?

bbs recension hajper

Hajper hopper på trenden och kör hårt på tre saker – inget konto, snabba utbetalningar och en krångelfri registrering. Har du hört det innan? Snart finns det inga synonymer kvar när det kommer till den här typen av spelsidor. Men visst har dom en enorm charm. Här kan du som bettar online förlita dig på en spelupplevelse som går fort och utan hinder på vägen. Låt oss titta närmare på vad Hajper har att erbjuda till oss svenska spelare.

Hajper bettingbonus

Här hittar du ingen typisk välkomstbonus. Istället vill man locka in spelare som är ute efter att spela i hajperfort. När du väl blivit kund kommer du hitta dagliga erbjudanden som går under namnet Dagens Hajp. Som spelare innebär det en klar fördel då du kan förlita dig på att det alltid finns något där för dig att ta del av.

Efter att ha spelat på Hajer i drygt två veckor nu ser vi att att löftet stämmer. Alltid är det något som väntar på dig. Riskfria erbjudanden, boostade odds och även roliga tävlingar som lirar bra med hur snyggt sidan är utformad.

Utbud och odds hos Hajper

Hajpersnygg miljö

Det går inte bara snabbt här. Det är snyggt. Alltifrån registreringsprocessen fram tills dess att du gör din första satsning kan du förvänta dig en riktigt fin upplevelse. Jämfört med Speedybet känns Hajper på förhand som en klart snyggare bettingsida. Mer grafiska element och en superhjälte kanske inte tilltalar alla seriösa spelare, men här finns en varm charm som vi diggar.

SB Tech levererar oftast och även här

Med SB Tech i ryggen hittar du en mängd sporter från hela världen som du kan spela på. Fotboll, handboll, hockey, tennis finner du även mindre mer obskyra sporter. Hajper har i det stora hela ett stort sportutbud. För dig som lirat på andra bettingsidor med SB Tech så vet du mycket väl vad som väntar.

Vill du betta på esport? Ja, då finns det via Speedybet. Detsamma gäller mer nischade vertikaler såsom amerikansk fotboll och cricket. Kort och gott anser vi att utbud är mediokert, men det räcker gott och väl. För den genomsnittliga spelaren behövs inte mycket mer.

Livebetting och blixtnsnabba utbetalningar

Hajper har även ett stabilt utbud för dig som älskar livebetting. Tyvär finns inte cash-out vilket drar ner betyget. Inte heller kan du streama på några matcher. På den punkten blir man inte riktigt den nya bettingsidan som kommer röra om bland dom bästa spelbolagen där ute.

Svensk support och  BankID lösning

Hajpers livechatt. står redo att hjälpa till precis när du vill. Inte dygnet runt, men tillräckligt generösa öppetider som sträcker sig mellan 10-23. Du kan även maila supporten, men tyvär finns inte möjligheten att ringa om det kniper.

Då Hajper är i grund och botten en av flera bettingsidor utan konto  är det inte konstigt att betalningsalternativen är begränsade. Spelarna som kommer in här vet mycket väl att BankID är det som gäller. Därför kan vi inte heller belysa bristen på andra betalningsmetoder.

Slutord om Hajper

Det finns klara fördelar att spela på Hajper betting. Med ditt BankID så är du redo att lira under minuten. Glöm långsamma utbetalningar. Det går blixtsnabbt. Jämfört med Speedybet så har man faktiskt dagliga kampanjer vilket vi uppskattar. Steget till att bli en riktig bettingsida känns betydligt närmare här.

Dagens Hajp är ett smart inslag för att bibehålla spelarnas intresse. Med SB Tech i ryggen, svensk kundtjänst med generösa öppetider och framförallt snabba betalningar tror vi att det här är en bettingsida som kommer falla många spelare i smaken. Det är inget som sticker ut, men det är bra och stabilt vilket räcker.

Lämna en kommentar