Megapari

megapari logo
Bonus

100% upp till 100€

Översikt
  Spela nu Spela nu

  Megapari recension

  Megapari är det nya stjärnskottet bland bettingsidor utan licens licens. Utanför Sveriges gränser har denna relativt nya bettingsida gjort sig känd som ett spännande spelbolag. Utbudet är brett och med samma plattform som Melbet vet vi vad som väntar oss. Ett oändligt utbud av spelmarknader och givetvis en generös bettingbonus.

  Megapari grundades 2019 och ägs av Marikit Holdings Ltd. Med en spellicens från Curacao-spellicens och samma plattform som 1XBet som är en av dombästa leverantörerna där ute har vi med den här recension höga förhoppningar om att hitta en ny favorit bland alla spelbolag utan licens. 


  Megapari bettingbonus

  Vi svenska spelare är inte bortskämda nuförtiden när det kommer till bonusar. När du öppnar ett nytt konto hos Megapari får du ta del av en bonus som ger dig 100% upp till 100€.
  Det trevliga megapari bettingbonus här är att du inte behöver spela med en bonus. Bland spelare som vill vara mer försiktiga kan man enbart sätta in 1€.

  Så hämtar du din välkomstbonus hos Megapari

  1. Gå in via vår länk och logga in på deras sida
  2. Gör en första insättning
  3. Hämta din bonus på 100 % upp till 100€.

  Ett spelutbud med stor bredd och variation

  Även om Megapari är en ny sportsbook hindrar det dom inte från att ha ett spelutbud som i många fall är bättre än dom flesta bettingsidorna med svensk licens. Som tidigare nämnt har man samma plattform som 1Xbet, men även Melbet.

  Varför ska du testa Megapari?

  Hos bästabettingsidorna.se vill vi sällan hylla ett nytt bettingbolag. I det här fallet kan vi dock inte låta oss charmas av det faktum att rekommendera Megapari av följande anledningar:

  • Massiv täckning av olika sportevangema nt.
  • Konkurrenskraftiga odds och olika spelformat som presenteras på webbplatsen
  • Mycket professionell kundsupport
  • Enkel och smidig registrering

  Ja, Megapari är fortfarande ny bettingsida, men webbplatsen lyckas leverera en härlig miljö och detaljrik miljö som funkar både för dig som är nybörjare, men även den mer professionella bettaren.


  Mest kompletta supporten vi stött på och flertalet betalningsmetoder

  Har du frågor till Megapari? Kanske behöver du hjälp att komma igång? Har du problem med uttag/bonusar eller något annat på någon av våra partners? Här behöver du inte vänta länge. 
  Utöver möjlighet att kontakta via live chat, telefon, e-post så erbjuder man till och med hjälp via Skype.
  Här kan du inte spela med BankID, men däremot finns massvis andra betalningsmetoder. Megapari känns verkligen som en bettingsida i  framkant.  Förutom de klassiska metoderna är man väldigt starka inom krypto.

  Vid insättningar och uttag kan man använda utöver VISA/Mastercard, även Jeton Wallet, Pay4Fun, B-pay, Skrill, Sticpay, Perfect Money och Epay.

  Du kan använda Siru Mobile för att betala med din telefon såväl som via internetbank eller med EcoPayz.

  Du kan också använda Paykasa kontantkort, banköverföring eller Flexepin.Det bästa av allt är att varje betalningsmetod är helt gratis och behandlas direkt, med mycket låga minimigränser.


  Vårt slutomdöme om Megapari

  Megapari känns som en oerhört välutvecklad bettingsida. Utbudet är enormt och här hittar du allt du vill och kanske inte vill betta på. Med en trevlig bettingbonus är det inte konstigt att vi ger dom högsta betyg. Vi kan rekommendera dom ifall du vill ha en upplevelse av världsklass.

  Ifall Melbet eller 22bet var våra tidigare favoriter, är detta nu den bästa bettingsidan utan licens.


   

  megapari logo

  100% upp till 100€