No Account Bet

Spela utan konto med No Account Bet

bbs recension no account bet

Man har fokat på att erbjuda en enkel miljö för dig som spelare.  Givetvis har No Account Bet haft svensk spellicens ända sedan starten. Som ny kund väntar en riktigt bra bettingupplevelse.

No Account Bets oddsbonus

Likt övriga svenska bettingsidor med licens erbjuds du som spelare en högst begränsad bonus. Ynka 100kr bonus väntar på dig. Heja Spelinspektionen!

Sportkampanjer & erbjudanden

Hos No Account Bet vill man att det ska vara så enkelt som möjligt att spela. Därför har man valt att inte erbjuda så många kampanjer utöver välkomstbonusen.
Det finns därmed ingen speciell kampanjsida, utan skulle det mot förmodan dyka upp något nytt erbjudande så kommer du att se det redan på startsidan.

Tack vare detta passar No Account Bet extra bra för dig som är ny inom sportsbetting. Det innebär att du slipper ha koll på krångliga kampanjer och kan fokusera helt på oddsen och de olika sporthändelserna. Vill du hellre ta del av

No Account Betting livestreaming och liveodds

No Account Betting bjuder på en ganska avskalad sajt. Man har inte missat att inkludera möjligheten att spela live. Av förklarliga skäl blir det allt populärare med livespel.
Både på casino- och bettingsajter. Detta eftersom det ger en mer verklighetstrogen känsla av att man befinner sig mitt i händelsernas centrum.

Genom att välja något av No Account Bettings livespel kan du satsa på nya odds samtidigt som matchen eller sporthändelsen pågår.
Inte bara blir det betydligt mer spännande. Du får också chansen att satsa på odds. Odds som du annars inte hade fått tillgång till.

Givetvis ger dig en svensk och trygg kundtjänst

Det finns gott om information om hur du kommer igång att spela och hur sportsbetting fungerar. Skulle du ändå ha några frågor finns kundsupporten inte långt bort. Supportpersonalen huserar i livechatten, där de oftast svarar inom bara några sekunder!

Det går också att kontakta No Account Betting via mail eller kontaktformuläret på sidan om du inte har lika bråttom att få hjälp. Supportens öppettider är 08.00-01.00 varje dag.
Däremot finns det ingen FAQ-sida med svaren på de vanligaste frågorna. En bris då det hade varit praktiskt för alla förstagångsbesökare hos No Account Bet.

Lämna en kommentar