Odds på VM-vinnaren 2022

Den 21 november är det äntligen dags för världens största sportevenemang att återigen äga rum! Denna gång står Qatar som värd för spektaklet där vi förutom den bedårande vädret sannerligen kommer beskåda otaliga adrenalin fyllda tillställning med en oviss utgång!

Vilket land som slutligen lyfter bucklan står förstås skrivet i stjärnorna. Dock existerar det en rad förhandsfavoriter vilka vi ämnar syna närmare under denna guide. Vi ämnar även förse dig med odds, ingående analyser och nyttiga fakta som vi anser vara av stor vikt när det kommer till spel på VM i fotboll 2022!

Vilket land vinner fotbolls VM i Qatar 2022?

I och med att det återstår mindre än 2 veckor innan den senaste upplagan av VM i fotboll drar igång har spelbolagen redan börjat erbjuda lukrativa odds. Det hela återspeglas framförallt i form av odds vilka avser vinnaren av 2022-upplagan.

18Bet står sig som ett av de spelbolag vilka erbjuder möjligheten att spela x5.40 pengarna på att de mesta mästarna i form av Brasilien lägger till en ytterligare stjärna över den emblem som pryder deras landslagsdräkt!

Dock kommer man att bekänna färg i form av England och Frankrike som kan spelas till x6.40 pengarna, följt av Spanien på 9.0, Argentina 10.00 och Tyskland på 12.00. Anledningen till att tyskarna hamnar på efterkälken härleds till den svåra gruppen som man återfinns inom.

Men det är knappast första gången som tyskarna befinner sig i en prekär situation! Faktum är att man flera gånger om motbevisat tvivlarna. Englands forne storstjärna i form av Gary Lineker beskrev det hela på följande sätt:

“Fotboll är ett förhållandevis enkelt spel. Tjugotvå män jagar en boll under 90 minuter och i slutet står alltid tyskarna som de rättmätiga vinnarna”!

Värdnationen anses vara uträknad på förhand

Ur ett historiskt perspektiv har den nation som stått som värd för ett VM i fotboll alltid lyckats med bedriften att komma långt i turneringen. I och med att Qatar står som värdnation denna gång kommer man knappast mäkta med att upprepa det som tidigare nationer lyckats med.

Faktum är att 18Bet erbjuder x350 pengarna om Qatar skulle mäkta med att gå hela vägen och faktiskt vinna hela turneringen. Det mest intressanta inom sammanhanget är att Danmark kan spelas i form av x29 pengarna.

Kroatien å andra sidan som för övrigt gick hela vägen till final under VM i Ryssland 2018 anses ej kunna upprepa sin bedrift, något som återspeglas i form av x50 insatsen.

Kronologisk lista över tidigare vinnare

Sedan den första VM i fotboll ägde rum i Uruguay (vinnare) under 1930 har totalt 8 nationer turats om att kvinnan mästerskapet. Faktum är att merparten av titlarna har vunnits av Brasilien, Tyskland, Italien och Frankrike. Härnäst kommer vi att återspegla kronologiskt alla de nationer vilka vunnit VM i fotboll:

 • Uruguay (1930)
 • Italien (1934)
 • Italien (1938)
 • Uruguay (1950)
 • Västtyskland (1954)
 • Brasilien (1958)
 • Brasilien (1962)
 • England (1966)
 • Brasilien (1970)
 • Västtyskland (1974)
 • Argentina (1978)
 • Italien (1982)
 • Argentina (1986)
 • Västtyskland (1990)
 • Brasilien (1994)
 • Frankrike (1998)
 • Brasilien (2002)
 • Italien (2006)
 • Spanien (2010)
 • Tyskland (2014)
 • Frankrike (2018)

Baserat på ovanstående lista bör det knappast komma som en överraskning om några av nationerna i listan står som vinnare när VM i fotboll 2022 ska summeras!

Vilken nation kan komma att överraska?

Förra upplagan av VM i fotboll, som vi redan nämnt ägde rum i Ryssland under juli 2018 bjöd på en del trevliga överraskningar. Framförallt återspeglades det hela i form av att Kroatien tog sig hela vägen till final!Även om landet i fråga inte hade gjort sig oförtjänt av det hela på något sätt var det knappast många (förutom de inbitna fansen) som hade räknat med att man skulle klara av att gå hela vägen till final i och med avsaknaden av rutin.

När det kommer till det lag som 18Bet bedömer kan komma att överraska återspeglas det hela i form av Belgien. Även om belgarna tidigare lyfts fram som favoriter under föregående VM-mästerskap har man aldrig tagit sig längre än till semifinal.Denna gång ställer man upp med en imponerande trupp i form av rutinerade rävar som Thibaut Courtois, Romelu Lukaku, Eden Hazard och Kevin De Bruyne vilka ackompanjeras av yngre förmågor som Charles de Ketelaere, Albert Lokonga m.fl.

En annan aspekt som talar för belgarna är den förhållandevis enklare lottningen. Det hela innebär att man bör mäkta med att ta sig igenom gruppen utan att nödvändigtvis förta sig nämnvärt.

Den nuvarande generationen anses vara den bästa någonsin och många menar på att det är nu eller aldrig som gäller. 18Bet erbjuder för närvarande x13 pengarna om Belgien lyckas gå hela vägen!

Vilket lag tippas vinna VM i fotboll 2022?

För närvarande anses Brasilien bära favoritskapet, något som framförallt återspeglas till den odds som återges via 18Bet. Dock kommer sannerligen giganter i form av Frankrike Tyskland, Italien, Argentina, England och Spanien att utmana om titeln!

Vilket spelbolag lämpar sig bäst när det kommer till spel på VM i fotboll 2022?
Enligt vår mening bör man fokusera på att spela på VM i fotboll via 18Bet. Man erbjuder en rad lukrativa odds i kombination med ytterst schyssta villkor. Den generösa välkomstbonusen bidrar knappast till att försämra utgångsläget!

När börjar gruppspelet för VM i fotboll 2022?

Gruppspelet inleds den 20 november där värdnationen Qatar kommer få bekänna färg mot Ecuador. Finalen å andra sidan kommer spelas nästan 4 veckor senare under den 16 december!