Om gänget bakom sidan

Vi som driver Bästabettingsidorna.se har lång erfarenhet av spelbranschen. Både som spelare, men också via diverse jobb inom branschen. Sedan 2018 driver vi den här sidan som affiliates.

Målet är att du som besökare ska kunna jämföra bland Sveriges bästa bettingsidor på en plats. Under årens lopp har vi serverat tusentals svenska besökare våra recensioner.

Vi har och kommer aldrig säga att vi är objektiva, men vi strävar efter att förmedla känslan som spelare. Vi hoppas att du som läsare kommer tillbaka. Det är vårt slutmål.

Till vem riktar sig den här onlineguiden om betting på nätet?

För att spela på någon av spelsidorna måste du vara +18 år. Sedan spelar det mindre roll om du är nybörjare eller erfaren. Vi finns här årets alla dagar för att servera dig. Har du frågor? Ja, då får du gärna vända dig till vår Facebook-grupp där vi besvarar alla meddelanden.

Jämfört med andra bettingguider på nätet så drar vi ingen strikt linje. Vi skriver om både spelbolag med och utan svensk licens. Anledningen är enkel. Vi tror på att du som spelare väljer vad som passar dig bäst.

Däremot kommer vi aldrig marknadsföra sidor som har ett dåligt rykte eller behandlar spelare orättvist. Om du mot förmodan har problem med ett spelbolag kan du kontakta oss direkt.